Sant Celoni Entrades

31 FAM

Jetlag

Un fenomen i referent de la música urbana del país

31 FAM s’ha convertit en un referent de la música urbana del país i tot un fenomen entre la gent jove. A Sant Celoni, tancaran la gira de “Jetlag“, el seu tercer treball d’estudi. “Jetlag” és el disc més reflexionat fins ara, en paraules dels seus autors. Un disc que és una barreja de les personalitats dels seus sis membres i que reflecteix el tipus de música que més consumeixen, que també és molt variada, tot i que hi predominen el trap i el reggaeton. El primer disc del grup en què han comptat amb col·laboradors com Lil Dami o Teuma Thug, de la Pawn Gang.

31 FAM

31 FAM és un grup de música urbana de Sabadell format per 6 músics, que plegats han creat una sonoritat i marca pròpia barrejant estils (Trap, Dancehall, Funk i R&B) i idiomes (Català, Castellà i Anglès).

Des del llançament del seu primer disc, “TR3TZE”, no han parat de crèixer. Han anat acumulant milers de seguidors a totes les xarxes, i les seves cançons han sumat milions de reproduccions. “Valhalla Vol.1” va ser el seu segon treball discogràfic, amb el qual es va anar consolidant el seu projecte, essent convidats a festivals tan importants com el Madrid Salvaje o el Share Festival.

“Jetlag” és el tercer disc d’estudi de la formació. Act5ualment 31 FAM treballa ja en el seu quart disc, amb el qual esperen girar al llarg de l’any 2023.

Fitxa artística

Eduard Freixas Palou (Kid Pi) (cantant)

Ferran Vilalta Aguilar (Bandam) (cantant)

Alejandro Gil Rodriguez (Koalekay) (DJ)

Àlex Sánchez Gomariz (AAA) (cantant)

Dídac Serra Franzi (Lildidi) (cantant)

Joel Cosp McGettigan (Joey C) (cantant)

Sergi Madriles Ferrer (Mad) (tècnic)

ATENCIÓ: els menors que no aneu acompanyats cal que porteu emplenada aquesta autorització del pare, mare o tutor, juntament amb una fotocòpia del seu DNI.

ENTRADES

DATA
Dissabte 12 de novembre
HORARI
23.00h
LLOC
Sala gran Teatre Ateneu
PREU
5€
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni

Venda on-line tancada