Sant Celoni Entrades

BONA GENT, AMB QUIM MASFERRER

Teatre de Guerrilla

Un espectacle sincer. Un Show irrepetible. Un homenatge al públic.

Després de 250 representacions i 150.000 espectadors Quim Masferrer vol continuar homenatjant el públic. Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors… però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat.

Un espectacle honest.

Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

L’autor

Quim Masferrer – Autoria i interpretació

Quim Masferrer està dins la categoria d’autors contemporanis.

De ben jove va començar a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la seva primera companyia. Va ser l’any 1998 quan va fundar Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i actor.

Entre d’altres, ha rebut prestigiosos premis i reconeixements, dels quals en destaca el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes (any 2000) per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi ONDAS a Millor programa de TV no estatal pel programa El Foraster.

El seu teatre no deixa indiferent i a més a més permet lectures des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica; tot un regal pels diferents tipus d’oïdes.

La seva obra dins Teatre de Guerrilla comença l’any 1998 amb l’espectacle Teatre Total. Després la segueixen Som i Serem (1999), El Directe (2000), EEUUROPA (2003), Somos lo que Somos (2006), Fum (2008), Humo (2009), El Xarlatan (2010), El Charlatán (2011), Temps (2012), Tiempo (2016), BONA GENT (2018) i MOLTES GRÀCIES (2020)

A més a més ha escrit i dirigit diversos guions per diferents programes radiofònics i televisius de TV3, Canal 33, RAC1 i Catalunya Ràdio. Com a actor ha estat present als programes Càsting, Romans a la Catalana, Fent Amics, Set de Nit, Jo vull ser, El Club i Caçadors de bolets. El 2013 van començar les emissions del programa El Foraster on Quim Masferrer és presentador i guionista i del qual se n’han emès nou temporades.

La companyia

Guerrilla és una companyia dirigida per Quim Masferrer des dels seus orígens i que porta treballant durant gairebé 20 anys a Catalunya, però també per la resta d’Espanya. Fins i tot s’ha donat a conèixer a França i Portugal. Durant aquest període ha estrenat 9 espectacles i quatre d’ells – Somos lo que Somos, Humo, El Charlatán y TIEMPO – també s’han estrenat en versió castellana i fet gira per la Península.

Els espectacles de Guerrilla són únics pel que fa al seu segell. A partir d’una factura pròpia basada en el món rural i més tancat que podem arribar a imaginar, s’obren a la reflexió d’un món ampli i global. I tot això a partir de la ironia més fina i de l’humor més exigent. Els personatges són estrambòtics per estar tancats en ells mateixos, però creïbles impossibles de trobar a qualsevol bar de poble, o a qualsevol despatx d’un polític.

D’alguna manera, Guerrilla capta perfectament al ser humà en les seves dificultats, les seves misèries, per donar-los una sortida tan humorística com higiènica als seus límits.

Les més de 2.000 representacions que han realitzat han permès donar a conèixer el seu inconfusible segell. Pel camí també s’han desenvolupat altres projectes televisius, teatrals, radiofònics i literaris.

Fitxa artística

Idea, direcció i interpretació: Quim Masferrer

Text i adaptació: Quim Masferrer i Ferran Aixalà

Producció tècnica: Cesc Pastor

Cap tècnic i cap realitzadors: Dani Tort

Realitzador: Agustí Rovira

Assessoria vídeo: Sergi Rigol

Imatge: David Ruano

Música Original: Per la Vida de Marcel i Júlia

Muntatge musical i xxss: David Batlle

Disseny gràfic: Arkham Studio

Producció executiva i gerència: David Grau

Premsa i comunicació: Guerrilla Produccions

Agraïment: Casal Societat la Principal

Una producció de Guerrilla Produccions.

INSCRIU-TE
DATA
Dissabte 3 de setembre
HORARI
18 h
LLOC
Teatre Ateneu, sala Gran
PREU
15 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada