Sant Celoni Entrades

CONCERT D’ANY NOU
Arts Simfònica Jove

Concert per gaudir de l’emoció que transmet la música de joves talents

El Jove Projecte Orquestral de Catalunya ofereix un concert dedicat als Fragments mes representatius del Ballet “El Trencanous” de P. I. Txaikovski, sota la direcció de Josep Maria Sauret. Podrem escoltar moments com el Vals de les Flors, la Dansa de la fada, o la dansa Trepak, entre altres. “El Trencanous” es una de les obres mes emblemàtiques de Txaikovski, i  s’interpreta a tota Europa per les dates de Nadal i Any Nou.

L’artista / La companyia

El Jove Projecte Orquestral de Catalunya, recentment constituït com a Arts Simfònica Jove, és liderat per Josep Maria Sauret, qui el va fundar l’any 2018 amb l’objectiu de reunir als joves talents que es troben al seu entorn. Més de 60 joves músics catalans d’entre 15 i 25 anys conformen aquest projecte. Els joves adquireixen experiència, viuen l’emoció de la música i permeten al públic gaudir de les promeses de la música simfònica de Catalunya.

Es tracta d’una orquestra simfònica on coincideixen la formació i experiència de joves músics, l’ajut cap a la professionalització en el món simfònic, la vivència dels valors humans i el sentiment d’identitat dels músics amb l’orquestra sentint-la com a pròpia.

Així mateix, l’orquestra és una eina fonamental en el teixit concertístic i cultural perquè dona a conèixer diversos estils de repertoris, i apropa la gran música simfònica als Auditoris, Teatres, Festivals, i també al carrer. Trenca barreres i porta directament la important vivència musical a tots els públics i generacions de la societat. El primer concert va tenir lloc el 2019 a la sala Francesc Tarafa de Granollers, on l’orquestra va poder gaudir de la seva posada en escena.

ENTRADES

DATA
Dissabte 7 de gener
HORARI
19 h
LLOC
Teatre Ateneu, sala Gran
PREU
12 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada