Sant Celoni Entrades

Concert i Ball
LES MIL I UNA NITS
Orquestra Selvatana

L’Orquestra Selvatana torna a Sant Celoni amb el seu nou espectacle.

La Selvatana, fidel al seu estil dels últims anys, portem la música dels grans espectacles al nostre públic, aquest any fem un pas més i fem una innovació en el món dels repertoris de concert que consisteix a oferir als nostres públics un tastet de tot un gran musical: Aladdin.

Coincidint amb la seva estrena a Madrid, hem volgut apropar la màgia d’aquest fabulós espectacle arreu de Catalunya amb una versió traduïda al català i adaptada a la nostra formació en la qual els nostres cantants romanen durant tota l’obra en escena, seguint una exigent partitura sempre a 4 veus. Vestuari, coreografies, atrezzo, efectes visuals i tot allò que cal per ser els primers a oferir no una cançó d’un musical sinó un resum coherent de tot el mateix.

En el primer bloc del concert, després d’una adaptació al català del clàssic de Neil Diamond, podran escoltar cadascuna de les veus solistes en els seus diferents estils, això sí, grans clàssics versionats al català.

Dos interludis instrumentals, permetran a les nostres veus fer els obligats canvis de vestuari mentre el públic podrà escoltar alguns passatges clàssics de la música del nostre país i més tard, viatjar a altres països amb alegres melodies i a on la diversió està servida.

I en aquesta ocasió no hem deixat de banda “Broadway en concert”, un recorregut per clàssics com “cantant sota la pluja o “New York” i amb un final que ens apropa al món del “Moulin Rouge”, a on la música més pausada és el “Can-Can”.

Finalment i fidels a la nostra tradició els oferirem el bloc de la música de casa nostra que hem anomenat “Dolça Catalunya” i que ve farcit de noves melodies, cançó d’autor i sardanes per fer un final de concert i repicó de festa del que les grans orquestres en som ambaixadors.

L’Orquesta

L’Orquestra Selvatana és una formació que acumula 109 anys d’experiència. La tardor de 1913, tres músics de les comarques gironines: el tible Pere Mercader, de l’Escala; el fiscornaire Pere Arpa, de Cornellà de Terri; i el tenor Ramon Serrat, de Sant Joan de les Abadesses; que des del primer moment va assumir la direcció de la formació, consolidaven plens d’entusiasme un projecte que tindria un llarg i brillant futur: la creació d’una cobla-orquestra. La van batejar amb el nom de Selvatana per fer honor al seu lloc de naixement: Cassà de la Selva.

En 90 anys de rutilant trajectòria professional han passat per la Selvatana músics de gran prestigi, tots ells punt de referència d’una formació que ha fet com el bon vi: en envellir, ha millorat. Instrumentistes de renom i directors de categoria han fet possible que la Selvatana, actualment dirigida pel mestre Santi Escura, s’hagi consolidat com una de les cobles-orquestra gironines de més prestigi.

La incorporació de joves intèrprets i cantants amb una gran preparació musical, al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la Selvatana, fan que la formació cassanenca, sigui a dia d’avui una de les millors orquestres de Catalunya. 

Fitxa artística

Autoria: Pau Donés, Jimmy Fontana, Maria Graver, Wayne Kirkpatrick, Andrew Webber
Directors: Santiago Escura Moradell, Eliseu Quintanta Rigau
Intèrprets:
Josep Farràs Casoliva (Mànager – Clarinet – Tenora)
Eliseu Quintana Rigau (Mànager – Guitarra – Trombó)
Joan Barrera Navarro (Flauta-Saxo)
David Martínez Molina (Flauta – Saxo)
Jodri Feliu Horta (Clarinet – Saxo)
Xavier Canals Poch (Bateria – Percussió)
Josep Pineda Sanjuan (Trompeta)
Xavier Segura Ardèvol (Trompeta)
Jordi Amorós Bové (Trombó)
Santiago Pi Torrents (Trompeta)
Carles Rambla Tió (Contrabaix Baix)
Noèlia Mora Gómez (Cantant Soprano)
Victòria Huguet (Cantant Soprano)
Miquel Àngel Gili Oliva (Cantant Baríton)
Xavier Dealbert Madrid (Cantant Tenor)

COMPRAR ENTRADA

DATA
Diumenge 12 de novembre
HORARI
18 h
LLOC
Teatre Ateneu, Sala Gran
PREU
8 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada