Sant Celoni Entrades

EL POT PETIT EN CONCERT
El Pot Petit

Ritme, rialles i a l’Aventura!

ENTRADES EXHAURIDES

Som en Pau, la Jana i la Melmelada Band i venim de dins el Pot Petit. Un món màgic i divertit molt ple de música i de bons amics! Ens hi acompanyeu?

El concert d’El Pot Petit no és un concert qualsevol! És un concert ple d’aventures i cançons on la Jana, en Pau i la Melmelada Band reben la visita de molts dels seus amics! No hi faltaran el lleó vergonyós, un gall marxós, els pirates rodamons, l’Aura la dinosaure i l’Ona l’estrella del pop! Un espectacle ple de música, teatre i titelles, ideal per a fer volar la imaginació tot ballant, cantant, rient i gaudint amb bona companyia! El Pot Petit presenta un concert-espectacle molt especial amb un recull dels millors temes dels seus discs. Un concert amb vuit músics dalt l’escenari, titelles i teatre per gaudir amb família! Música en directe.

El Pot petit

El Pot Petit és un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar.

A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, El Pot Petit produeix espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les nostres cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

Les creacions de la companyia són un moment de retrobament i una experiència familiar única que acompanyi a les famílies i contribueixi a través de l’art en el desenvolupament integral dels infants. Es posa èmfasi a valors com la igualtat de gènere i la diversitat, el treball de les emocions en els nens i nenes, l’amistat o el respecte pel medi ambient. Les nostres propostes van dirigides als infants d’entre 2 i 8 anys i les seves famílies.

Amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector, han fet més de 1.000 concerts i han produït 5 discos dels quals se n’han venut més de 20.000 còpies. Els seus vídeos acumulen milions de visualitzacions. L’any 2019 van treure el primer llibre basat en la història d’una de les seves cançons del qual ja se n’han fet 7 edicions: “Les aventures del lleó vergonyós i els seus amics”. L’any 2020 van presentar el segon àlbum il·lustrat: “Pirates rodamons” i el 2021 “El Drac Rac”. El Pot Petit ha rebut diversos reconeixements per la seva tasca i trajectòria. Entre molts altres, el Premi Enderrock a millor disc (2022) pel disc “Les aventures del lleó vergonyós”.

ENTRADES

DATA
Diumenge 14 de maig
HORARI
12 h
LLOC
Teatre Ateneu, sala Gran
PREU
8 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada