Sant Celoni Entrades

FESTA DE CAP D’ANY
amb 7 de Copes i DJ Surda

7 de copes presenta un projecte musical fresc, innovador i festiu en un espectacle de dues hores plenes d’emocions. Reviurem aquells temes que ens han acompanyat al llarg de la nostra vida durant les nits màgiques de festa. Passant pels èxits de The Tyets, Rafael, Alaska, La Raíz, El Canto del Loco, La Pegatina, Els Catarres… entre molts més, amb un espectacle dinàmic amb més de 70 cançons per gaudir a l’extrem de la primera nit de l’any. Us hi esperem! 

Apassionant, apassionat, divertit i sorprenent. Dj. Surda combina estils musicals com si es tractés d’un investigador: Mashups & Open format (Pop, Hits, Disco, EDM, etc.) Ha estat a sales de gran renom de Catalunya, Espanya i de l’altra banda de l’Atlàntic. Gràcies a la seva àmplia visió musical i el seu concepte de la nit, Dj. Surda és capaç de plantejar sets per molts tipus d’ambient, això sí, no hi falta la diversió i el carisma que el caracteritzen.

ATENCIÓ!

  • Menors de 16 anys han de venir acompanyats d’una persona adulta i cal portar aquesta autorització del pare, mare o tutor juntament amb una fotocòpia del seu DNI.
  • Joves de 16 a 18 anys cal portar aquesta autorització del pare, mare o tutor, juntament amb una fotocòpia del seu DNI.

ENTRADES

DATA
Dilluns, 1 de gener
HORARI
00.30 h
LLOC
Teatre Ateneu, Sala Gran
PREU
8 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada