Sant Celoni Entrades

Teatre familiar
LA MOTXILLA DE L’ADA
Teatre al Detall

Un espectacle divertit i tendre sobre la identitat de gènere, amb música en directe.

Un espectacle divertit i tendre sobre la identitat de gènere, amb música en directe

Aquest espectacle explica la història d’un pare i una mare que van a fer una xerrada sobre la història de la seva filla Ada. Una xerrada més de les moltes que han fet… però avui és diferent, avui han decidit que aquesta serà la darrera vegada que ho explicaran, perquè ja no els cal explicar-ho més, ja no necessiten explicar-se més.

Aquest espectacle és la història d’una motxilla: la motxilla de l’Adam. Una motxilla que cada cop pesava més, i pesava tant i tant que ja no li permetia surar, enfonsant-lo dins del seu propi mar.

És la història de l’Ada que va anar de colònies i va decidir desfer-se de la motxilla i de la m del seu nom per poder ser ella mateixa. La història d’uns pares que han perdut la m de manies i han decidit acompanyar la seva filla per un camí gens fàcil.

No és una història senzilla. Perquè “els fills no són com una pilota de futbol que els dones un copet i van cap allà on vols que vagin, més aviat són com una pilota de rugbi o com un meló, mai saps cap on aniran, mai saps com seran per dins…”

Una història TRANSformadora i emocionant que ens TRANSportarà al món i les sensacions de l’Ada.

La música
Teatre al Detall aposta, des de fa temps, per la música en directe. Aquest és el tercer espectacle que fan amb la Tresca i la Verdesca, un grup de música que porta una trajectòria de mes de 20 anys creant i interpretant música per a tota la família.

En aquesta ocasió han escapat de la sonoritat acústica per passar-se al pop rock i omplir d’alegria i lluminositat la història de l’Ada. La Tresca ha investigat en noves sonoritats, mes electròniques i rítmiques sense oblidar la delicadesa i la sensibilitat als passatges que així ho demanen.

Trilogia de Teatre al Detall
Amb aquest espectacle, Teatre al Detall tanca una trilogia escènica i musical dedicada a les ‘nenes valentes’:  L’Endrapasomnis (Premi de la Crítica al millor espectacle per a públic familiar), relatava la història d’una nena que aconseguia vèncer les pors que li feien perdre el son. La nena dels pardals (Premi de la Crítica i el Butaca al millor espectacle per a públic familiar; premi de la Mostra Igualada; premi Enderrock de la Crítica al millor disc per a públic infantil i familiar) ens explica una història protagonitzada per la Ming Li, una nena xinesa que s’enfrontava a les lleis d’un dictador. 

Fitxa artística

Text: Jordi Palet
Direcció: Joan M. Segura Bernadas
Escenografia i vestuari: Víctor Peralta
Il·lustracions: Adolfo Serra
Animació il·lustracions: Xavi Chamarro
Il·luminació: Yuri Plana
Música: La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi LLobet)
Interpretació: Xavi Idàñez i Txell Botey
Disseny: Sergi Cugat
Producció: Teatre al detall
Fotografies: Quim Botey

COMPRAR ENTRADA

DATA
Diumenge 5 de novembre
HORARI
12 h
LLOC
Teatre Ateneu, sala Gran
PREU
5 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada