Sant Celoni Entrades

LA PELL FINA
Sala Flyhard / Flyhard Produccions, S.L.

Un divertit espectacle, que ens farà reflexionar sobre les nostres relacions d’amistat i parella

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent. 

Premis i nominacions:

V Premis Teatre Barcelona, Ángela Cervantes, millor interpretació revelació
V Premis Teatre Barcelona, Carmen Marfà i Yago Alonso, millor text original
V Premis Teatre Barcelona, millor espectacle de petit format
V Premis Teatre Barcelona, Biel Duran, millor intèrpret de repartiment
XXVIII Premis Butaca, Carmen Marfà i Yago Alonso, millor text original
XXVIII Premis Butaca, millor espectacle de petit format

La Sala Flyhard / Flyhard Produccions, S.L.

La sala va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, un espai on una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d’actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L’activitat de Flyhard s’ha anat transformant de companyia a productora en els darrers anys, volent mantenir la implicació com a productora en totes les obres que es programen, però s’ha obert la porta a molts creadors (i els equips artístics amb què han comptat, des d’actors fins a escenògrafs) que, dins la línia marcada i reconeixible que té la Flyhard, han enriquit enormement la sala com a creadora de continguts.

Durant tot l’any reben molts textos i projectes susceptibles de ser programats i/o produïts. Alguns són textos inèdits, d’altres, projectes ja engegats, amb un equip tancat. D’aquests, trien els que els poden interessar, sigui per fer-ne produccions o per fer-ne lectures (que és la manera que tenen de conèixer autors nous i provar com respiren els seus treballs). A banda del material que reben directament per correu electrònic, també encarreguen textos a autors que ens interessen, amb qui ja han treballat o de qui tenen alguna referència. A banda que els agradin els textos o projectes individualment, pensen en la temporada com un tot, busquen que tingui coherència i equilibri, amb autors de perfils diferents, temàtiques variades, però alhora coherents, etc. La seva obsessió és mantenir la marca de la casa però sense deixar de sorprendre.

Més enllà del qui i el com, els interessa el què. El seu és un teatre d’històries, de relats, per tal que l’espectador es vegi immers en una història durant una hora i mitja, se’n senti partícip, que s’oblidi que està al teatre i s’emocioni, reflexioni, es diverteixi i s’interessi amb la història que li estan explicant. ​L’any 2015 va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona com a Millor Sala de Teatre.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso
Repartiment: Ángela Cervantes, Francesc Ferrer, Laura Pau i Pau Roca
Escenografia: Elisenda Pérez
Vestuari: Nídia Tusal
Estudiant en pràctiques de vestuari: Èlia Domínguez
Disseny d’il·luminació i so: Xavi Gardés
Alumnes en pràctiques de regidoria (ITES): Núria Vega, Àlex Rodríguez i Paula Vicario
Imatge i vídeo de l’espectacle: Juanjo Marin
Disseny gràfic: Laia Alsina

Una producció de Sala Flyhard amb la col·laboració d’El Ramat Produccions i Lluïsos de Gràcia i el patrocini de Zen Barcelona Eyewear i KUMI sneakers
BSO: The adults are talking. The STROKES

ENTRADES

DATA
Dissabte 6 de maig
HORARI
20 h
LLOC
Teatre Ateneu, sala Gran
PREU
15 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada