Sant Celoni Entrades

MIRANIUS. L’AVENTURA D’HABITAR EL MÓN
Cia. De_Paper

Una gran aventura musical per infants, mares i pares, àvies i avis

Grills, aranyes, abelles, ocells, talps i formigues. La vida s’escampa per tots els racons.

A la riba d’un riu, les bestioles comparteixen un tros de terra. Cadascuna amb el seu niu, el seu cau, el seu catau. De vegades com veïnes ben avingudes, d’altres no tant.

Un bon dia hi arriba una nova espècie, la humana. Una pagesa que també hi fa el seu niu: una barraqueta de canya i fang. Amb el pas dels anys, però, aquell niu humà anirà creixent. Com s’ho faran les bestioles per continuar vivint en aquell indret?

MIRANIUS és la història d’un paisatge. Un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si de peces d’un tàngram es tractés, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats.

MIRANIUS és un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.

MIRANIUS esdevé un joc, entre la música i les construccions infantils. Permet, segons les inquietuds, interessos i necessitats de cada espectador, gaudir de l’obra posant l’accent damunt d’allò que, segons l’edat, pugui despertar més interès. Es tracta tan sols d’obrir una porta a la reflexió a través d’una mirada diferent de l’habitual.

Premi Xarxa Alcover. Mostra Igualada 2022

De_Paper

De_paper és la companyia d’espectacles i projectes multidisciplinaris, formada per Núria Lozano, cantant i compositora, i Joan Alfred Mengual, il·lustrador, constructor i manipulador de titelles. La companyia explora les possibilitats de l’art en un diàleg constant entre la senzillesa d’elements propers, com el paper, els cartrons, les llibretes, la pròpia veu, el so d’objectes quotidians…, i les noves tecnologies.

Fitxa artística

Idea i producció: De_paper
Dramatúrgia: Jordi Palet i De_paper
Direcció: Jordi Palet
Escenografia, il·lustració i construcció dels titelles: Joan Alfred Mengual
Construcció escenogràfica: Josan Alfred Mengual i Eudald Ferré
Composició musical: Núria Lozano
Assessorament musical: Oriol Cases
Interpretació: Joan Alfred Mengual (titellaire) i Núria Lozano (música)
Disseny de llums: Oriol Rafí i Roc Lain
Disseny de so: Oriol Rafí
Assessorament de moviment: Marta Gorchs
Vestuari: Txell Miras
Assessorament científic: Antoni Serra

ENTRADES

DATA
Diumenge 7 de maig
HORARI
12 h
LLOC
Teatre Ateneu, Sala Lluís Giró
PREU
5 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada