Sant Celoni Entrades

NADALES PELS MÉS MENUTS 12.00h

Concert pels més menuts

“Els més Menuts són públic avui, no esperem a demà!”

“…son: curiosos, vius, sensibles, divertits, atrevits, rigorosos, tossuts, fidels, alguns molt àgils i d’altres maldestres, intel·ligents, agraïts, observadors, creatius, exigents, plàstics, dormilegues, aventurers…”.

Els nadons són persones amb el màxim potencial d’audició́ i com tothom, necessiten escoltar varietat de sons i timbres de qualitat, estructures riques, estils diversos, harmonies diferents… però, quan tenen l’oportunitat d’anar a un concert?

Nadales pels més menuts

El Concert de Nadales per als més menuts té una dramatúrgia que fa de fil conductor: l’arribada de l’esperit de Nadal, representat per una jove ballarina, que portarà la llum de Nadal i il·luminarà la sala de l’Ateneu durant tot l’espectacle. És un concert de Nadal que de manera innovadora i original explora diferents textures sensorials (sonores, visuals, tàctils , i fins i tot olfactives). El repertori inclou Nadales d’aquí i d’arreu del Món: El petit Vailet, El noi de la Mare, El rabadà, El trineu, Santa Nit, Quan somrius, Santa Claus is comming, Jingle Bell Rock,…

Nadales pels més menuts és un espectacle per gaudir amb tota la família, amb un muntatge de proximitat en el qual els músics i el públic compartiran l’escenari, amb una disposició que permetrà a les famílies sentir-se immerses dins d’una intensa i màgica experiència musical i sensorial.

https://www.youtube.com/watch?v=JeYbAI5lbrw

La companyia

La Companyia Pels més Menuts, és una companyia creada per tal de fer arribar la música als més Menuts de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels Nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies.

La proximitat que es crea entre els músics i les famílies fa que sigui una experiència única, on es respira la sensació de ser un sol cor bategant, una única orquestra simfònica, … un somni compartit per tots els assistents.

Fitxa artística

Faló Garcia i Pellejà: Direcció Artística, guitarra, i veu.

Adrià Bauzó: Direcció Musical, arranjaments, saxo baríton

Karol Green: Veu i moviment.

Xavi Molina: Clarinet i Saxo tenor

Pau Sánchez: Acordió, flauta, i saxo alt.

Andreu Vilar: Vibràfon i percussió

ENTRADES

DATA
Diumenge 11 de desembre
HORARI
12.00h
LLOC
Sala gran Teatre Ateneu
PREU
5€
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni

Espectacle per a nadons i infants de 0 a 4 anys, acompanyats de les seves famílies (màxim de 3 acompanyants per nadó / infant).

S’ha de comprar entrada per a tots els assistents (inclòs els nadons).

Venda on-line tancada