Sant Celoni Entrades

SELVATANA CONCERT 2022

Orquestra Selvatana

Tarda de festa amb la música d’una orquestra centenària

L’Orquestra Selvatana presenta a Sant Celoni el seu nou espectacle. Un viatge musical arreu del món que ens farà viure una tarda de festa. Amb una banda de setze músic i quatre solistes extraordinaris, gaudirem d’un concert en què hi trobarem des d’un homenatge a Pau Donés fins a una selecció de temes immortals, passant pels musicals de Broadway com ‘Moulin Rouge’. Per descomptat, l’orquestra ens oferirà també tot un repertori de música catalana amb sardanes, havaneres, cançó tradicional i molt més!.

L’orquestra

L’Orquestra Selvatana és una formació que acumula 109 anys d’experiència. La tardor de 1913, tres músics de les comarques gironines: el tible Pere Mercader, de l’Escala; el fiscornaire Pere Arpa, de Cornellà de Terri; i el tenor Ramon Serrat, de Sant Joan de les Abadesses; que des del primer moment va assumir la direcció de la formació, consolidaven plens d’entusiasme un projecte que tindria un llarg i brillant futur: la creació d’una cobla-orquestra. La van batejar amb el nom de Selvatana per fer honor al seu lloc de naixement: Cassà de la Selva.

En 90 anys de rutilant trajectòria professional han passat per la Selvatana músics de gran prestigi, tots ells punt de referència d’una formació que ha fet com el bon vi: en envellir, ha millorat. Instrumentistes de renom i directors de categoria han fet possible que la Selvatana, actualment dirigida pel mestre Santi Escura, s’hagi consolidat com una de les cobles-orquestra gironines de més prestigi.

La incorporació de joves intèrprets i cantants amb una gran preparació musical, al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la Selvatana, fan que la formació cassanenca, sigui a dia d’avui una de les millors orquestres de Catalunya.

Fitxa artística

Autoria:

Pau Dones

Jimmy Fontana

Maria Graver

Wayne Kirkpatrick

Andrew Webber

Directors:

Santiago Escura Moradell

Eliseu Quintanta Rigau

Intèrprets:

Josep Farras Casoliva (Manager-Clarinet-Tenora)

Eliseu Quintana Rigau (Manager-Guitarra-Trombo)

Joan Barrera Navarro (Flauta-Saxo)

David Martinez Molina (Flauta – Saxo)

Jodri Feliu Horta (Clarinet – Saxo)

Xavier Canals Poch (Bateria – Percussio)

Josep Pineda Sanjuan (Trompeta)

Xavier Segura Ardevol (Trompeta)

Jordi Amoros Bove (Trombo)

Santiago Pi Torrents (Trompeta)

Carles Rambla Tio (Contrabaix Baix)

Noelia Mora Gomez (Cantant Soprano)

Victoria Huguet (Cantant Soprano)

Miquel Angel Gili Oliva (Cantant Bariton)

Xavier Dealbert Madrid (Cantant Tenor)

ENTRADES

DATA
Diumenge 13 de novembre
HORARI
18.00h
LLOC
Sala gran Teatre Ateneu
PREU
8€
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni

Venda on-line tancada