Sant Celoni Entrades

SEMPREVIVA
Cia. Mar Gómez

Un espectacle magistral que no deixarà indiferent a l’espectador

‘Sempreviva’ és el primer solo de dansa teatre de la directora i coreògrafa Mar Gómez. Un espectacle interdisciplinari amb música en directe que es mou entre el realisme i la paròdia.

La sempreviva és una planta perenne molt resistent a las condicions més dificultoses de creixement. Una supervivent. Com la protagonista del nou espectacle de la Cia Mar Gómez, un personatge que planteja, en clau d’humor, la rocambolesca història d’una dona atrapada en els valors sexistes de la nostra societat actual. Una realitat en la que conviuen, per un costat, l’ascendent impuls feminista, i, per l’altre, un substrat cultural d’un sexisme recalcitrant. Dues realitats oposades que es manifesten en paral·lel.

Una historia de resistència i alliberament sobre els nostres propis límits, aquells que més ens costa sobrepassar. ‘Sempreviva’ ha estat coproduït pel Festival Sismógraf.

L’artista / La companyia

La Cia. Mar Gómez és una companyia de dansa teatre que combina un estil coreogràfic molt personal, amb característiques com la teatralitat, la narrativitat, la poètica de les imatges, el gest, la fisicalitat i sobretot, un gran sentit de l’humor.  

La companyia es va crear a Barcelona l’any 1992 i des de aleshores ha estat creant i actuant al voltant del món durant els darrers vint-i-nou anys. Els espectacles de sala i de carrer de la Cia. Mar Gómez han despertat una extraordinària complicitat amb el públic. Aquest fet ha portat a la companyia a realitzar nombroses gires nacionals i internacionals i a convertir-se en un referent de la dansa teatre a nivell estatal. 

La companyia ha actuat a alguns dels principals festivals internacionals d’arts escèniques, especialment a Europa i Amèrica Llatina i puntualment també a Àsia i Àfrica. Varis dels espectacles de la companyia han estat coproduïts i/o presentats a festivals nacionals com Fira de Tàrrega, Grec Festival i Festival Sismògraf.

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Mar Gómez
Ajudant de direcció: Xavier Martínez
Intèrprets: Mar Gómez i Marcelo Mercadante (músic)
Locucions radiofòniques: Elisenda Roca
Escenografia: Laura Clos Caturla ‘Closca’
Vestuari: Carlota Masvidal
Il·luminació: Jaume Ortiz
Fotografia: Fernando Prats, Luís San Andrés
Producció executiva: Marta Riera
Comunicació i assistència a la producció: Carlota Masvidal
Producció: Cia. Mar Gómez i Festival Sismògraf

ENTRADES

DATA
Dissabte 11 de febrer
HORARI
19 h
LLOC
Teatre Ateneu, sala Gran
PREU
12 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada