Sant Celoni Entrades

Teatre:
Tots eren fills meus

amb Rebrot Teatre

Sinopsi
Quins són els límits de la solidaritat i l’empatia? Quina responsabilitat tenim com a individus sobre el món que ens envolta? Quin preu paguem com a societat pel pes de les nostres accions?

Arthur Miller interpel·la al públic de manera visionària i ferotge amb totes aquestes preguntes a Tots eren fills meus, un punyent drama familiar que carrega contra el sistema de valors occidental. Amb aquesta obra, Miller disecciona la preeminència dels beneficis capitalistes per sobre de la vida humana, que provoca un conflicte moral entre la lleialtat a la família i la responsabilitat social que tots tenim com a individus.

Joe Keller, pare de família i ciutadà modèlic, va fer fortuna durant la Segona Guerra Mundial fabricant peces d’aviació pel govern. La mort del seu fill Larry a la guerra a causa d’un accident d’avió, però, va deixar ferides que la família és incapaç de tancar. El conflicte es precipita quan l’Annie, l’antiga promesa d’en Larry, torna a la ciutat per casar-se amb en Chris, el fill gran i hereu d’en Joe. La seva relació acabarà amb la il·lusió d’estabilitat que els Keller havien construït i traurà a la llum els draps bruts del negoci familiar.

Una història que connecta directament amb l’espectador, plena d’una càrrega emocional i dramàtica que ens trasllada a l’àmbit personal els grans reptes socials que encara avui, en ple segle XXI, la humanitat segueix sense resoldre.

Fitxa artística 
Autor: Arthur Miller 
Direcció: Quim Motger 
Traducció: Clàudia Díaz i Quim Motger 
Producció: Rebrot Teatre 
Vestuari: Mercè Arola, Víctor Velasco, Oleguer Garcia, Helena Novell 
Direcció tècnica: Jordi Clopés 

Repartiment
Pol Albanell: George Deever 
Marta Albert: Sue Bayliss 
Carles Àngel: Frank Lubey 
Clara Deulofeu: Anne Deever 
Teresa Deulofeu: Lydia Lubey 
Xavi de la Encarnación: Jim Bayliss 
Ona Julià: Bert 
Helena Novell: Kate Keller 
Quim Querol: Chris Keller 
Xavi Vulart: Joe Keller

ENTRADES

DATA
Diumenge, 3 de març
HORARI
18 h
LLOC
Teatre Ateneu, Sala Gran
PREU
12 €
ORGANITZA
Ajuntament de Sant Celoni
Venda on-line tancada